Ryggsäckar & Väskor

LOL Backpack Stripes
229,00 kr
Om du är ett L.O.L. fan kommer du att älska den här ryggsäcken. Den är gjord i lila tyg med ränder, dekorerad med snygga L.O.L-figurer och logos, glitter och gulddetaljer. Folk kommer att vända sig efter dig ute på skolgården, när du kommer gående med den här häftiga ryggsäcken! Den kan användas som skolväska eller om du ska ut på resa. Ryggsäcken är 34,5 x 25,5 x 11,5 cm.
LOL Backpack Glam Glitter
299,00 kr
Om du är ett L.O.L. fan kommer du att älska den här ryggsäcken. Den är gjord i lila, metalliskt tyg, dekorerad med snygga L.O.L-figurer och logos, glitter och silverdetaljer. Folk kommer att vända sig efter dig ute på skolgården, när du kommer gående med den här häftiga ryggsäcken! Den kan användas som skolväska eller om du ska ut på resa. Ryggsäcken är 32 x 25 x 10 cm.
LOL Star Backpack
319,00 kr
Till alla små L.O.L. fans som har allt. Den här L.O.L-ryggsäcken är full med glitter och L.O.L.-figurer. Den har en stor ficka fram, som gör den perfekt som antingen skolväska eller till förvaring, om du ska ta med L.O.L-dockorna ut på resa. Ryggväskan är Höjd: 26 x Längd: 11 x Bredd: 32cm.
LOL Shoulderbag Glam Glitter
229,00 kr
Om du är ett L.O.L-fan kommer du att älska den här axelväskan. Den är gjord i lila, metalliskt tyg, dekorerad med snygga L.O.L-figurer och logotyper, glitter och silverdetaljer.  Folk kommer att vända sig efter dig på skolgården när du kommer gående med den här häftiga väskan! Väskan kan t.ex. användas om du ska ut på resa. Förpackningsmått: 17 x 17 x 5 cm.